Forumberichten

Theederheyde
01 dec. 2020
In Welkom op het forum
We horen graag je mening over de plannen om hoge windturbines in het bijzonder landschap te plaatsen, met beekdalen, oude weilanden en bossen. Het leefgebied van dassen, ijsvogels en vleermuizen. Het gebied van de Essche Stroom en Halder waar het zo bijzonder wandelen is. Maar wat vind jij? Voel je vrij om je mening te delen!
Algemene discussie content media
1
0
3
Theederheyde
01 dec. 2020
In Welkom op het forum
In het visieplan zonne- en windenergie worden conclusies geponeerd die nog niet zijn berekend. Of waar de cijfers (nog) niet van bekend zijn. Wat kost een windmolen? Wat levert een windmolen aan inkomsten op? Hoe zit dat per 10.000m2 zonnecollectoren? Wat levert het de gemeente op aan leges? Als we als Sint-Michielsgestel klimaatneutraal willen gaan leven in 2040: wat is ons huidige verbruik dan dat we moeten compenseren? We duiken in de cijfers onder het motto "Know your numbers". Reageer, vul aan!
Feiten en cijfers content media
0
0
4
Theederheyde
01 dec. 2020
In Welkom op het forum
Heb je een vraag over de plannen van Sint-Michielsgestel om klimaatneutraal te zijn in 2040, vraag meer raak! We gaan uitzoeken wat de antwoorden zijn. Transparantie en inzichten helpen om de plannen goed door te rekenen en oplossingen te bedenken. Heb je vragen: wij gaan op pad om het antwoord voor je te vinden. het je het antwoord/ Mooi, we horen het graag! Samen weten we meer.
Vraag maar raak content media
1
0
6
 

Theederheyde

Beheerder
Meer acties